Testimonials

in onderstaande getuigenissen en filmpjes vertellen onze medewerkers waarom zij graag werken bij LAGO!

Wanda

Horecamanager - LAGO LIER DE WATerperels

Ik werk al bijna 12 jaar met hart en ziel bij LAGO Lier De Waterperels (vroeger S&R De Waterperels)! Op de dag van opening, op 26/06/2006, was ik er op 22-jarige leeftijd als zaalmedewerker al bij. Samen met mijn beste vriendin en het hele team hebben we er letterlijk nog met onze eigen handen de laatste stenen mee gevoegd om het zwembad op tijd klaar te krijgen! Al snel kreeg ik de kans om langs de zijlijn door te groeien. Deze kans heb ik dan ook met beide handen aangegrepen, waardoor ik nu hier sta als horecamanager. We krijgen veel vrijheid en mogelijkheden, maar staan er daarnaast nooit alleen voor, wat een fijn gevoel is. 

We worden omringd met een sterk team van toffe mensen, dit zowel in ons eigen centrum als op nationaal vlak, waar ik steeds kan rekenen op o.a. operationele ondersteuning en hulp op marketingvlak. Meerdere malen per jaar komen de horecamanagers van alle LAGO-zwembaden samen op onze horecameetings en proberen we onze vele ideeën te uniformiseren. Om onze teamspirit nog extra te versterken gaan we elk jaar op tweedaagse teambuilding. Niet alleen is dat een geweldige gelegenheid om veel plezier te maken, maar om nog meer van elkaar te leren. 

Ik ben supertrots om bij LAGO te werken en om een deel te mogen uitmaken van deze groep. Ik kan deze werkomgeving alleen maar aanraden!

Bert

Centrummanager - lago Sint-Truiden Bloesembad

In 2003 opende LAGO Pelt Dommelslag de deuren als eerste PPS-zwembad in Vlaanderen. Vanaf de opening maakte ik als redder deel uit van dit jong en enthousiaste team.

Na een korte periode als redder gewerkt te hebben kon ik al snel doorgroeien tot zwembadcoördinator. Deze functie bood me de kans om zelf een actievere rol te gaan spelen in de dagelijkse organisatie en veiligheid van het zwemparadijs.

Een hele verantwoordelijkheid voor een jonge twintiger. Gelukkig kon ik steeds terugvallen op de ervaren centrummanager en een uitgebreide nationale staf die me met raad en daad bijstonden. Ook kreeg ik de mogelijkheid verschillende opleidingen te volgen waardoor ik steeds verder kon groeien in mijn nieuwe job.

In 2011 kwam de functie van centrummanager vrij. Aangezien ik toen al enkele jaren als zwembadcoördinator werkte en me die functie volledig eigen had gemaakt, was dit de volgende logische stap. Met een goede omkadering kreeg ik de kans om als centrummanager het volledige centrum te gaan beheren.

Door mijn uitgebreide praktijkervaring en mijn grote affiniteit met de zwembadveiligheid, heeft LAGO me in 2018 ook aangesteld als nationaal manager van veiligheid en preventie. Hierdoor ondersteun ik, naast mijn taak als centrummanager, de zwembadcoördinatoren van de andere LAGO-vestigingen. Hierdoor leren we van mekaar en kunnen we de veiligheid en beleving van de klanten naar een nog hoger niveau brengen.

Intussen hebben we ons tweede zwemparadijs in Limburg mogen openen, LAGO Sint-Truiden Bloesembad. Naast een prachtig zwemparadijs beschikt dit centrum ook over een hypermoderne fitness, diverse sporthallen, een aantal buitensportterreinen en een kindvriendelijk Rest-eau-café. Als centrummanager maakte ik dan ook graag de overstap van Pelt naar Sint-Truiden. Ik kijk, samen met het lokale managementteam en de medewerkers, uit naar de uitdagingen die de opstart van dit nieuwe centrum ons gaan bieden.

Ik ben LAGO nog steeds dankbaar voor de kansen en verrijking in de job die ze me geboden hebben en blijven bieden. Kansen krijgen, kansen geven. Daar draait het om bij LAGO!

Altijd willen weten hoe een dag als redder eruit ziet?
Kijk en beleef het ook!

Benieuwd hoe het is om te werken bij LAGO?
Bekijk dan zeker de ervaringen van onze medewerkers in de centra.

Word jij één van onze nieuwe medewerkers in één van de LAGO zwemparadijzen?

Sluit Menu