Historiek

Exploitatie

S&R Group staat in voor de exploitatie van de LAGO zwembaden. LAGO exploiteert 13 zwemparadijzen, 5 ecologische fitnessen (LAGO CLUB), een unieke binnenspeeltuin (Speepunt) en twee padelsites. In 2022 opende de nieuwste LAGO in Grimbergen. LAGO CLUB Grimbergen Pierebad biedt naast zwemplezier ook uitdaging in de hypermoderne fitness, sportplezier op padelvelden en lekkere verfrissing en versnapering in de Brasserie.

Partners

LAGO werkt samen met vaste partners voor de bouw en het onderhoud van zijn zwemparadijzen. 
Innopa is het bedrijf dat de zwembaden exploiteert. Artabel en Artabel Engineering zijn de architecten en ingenieurs die de meest spectaculaire zwembaden ontwerpen. Twee bouwkundige aannemers (Vanhout en ACH Build) zorgen voor de bouw en de afwerking van de zwembaden. Twee technische aannemers (Cegelec/Vinci en Lotec) zorgen voor de technische installaties en het onderhoud in totale waarborg gedurende de looptijd van het exploitatiecontract (HVAC, elektra, waterbehandeling).

PPS

LAGO werkt volgens de PPS-structuur, wat staat voor publiek-private samenwerking. Dat is een samenwerkingsverband dat aangegaan wordt tussen publieke en private partners. Zo behouden we een eigen LAGO-identiteit, maar toch vanuit een sterke lokale verankering.

MEER-WAARDE
We zetten telkens in op een multifunctionele sportinfrastructuur samen met de gemeenten. Naast het klassieke zwemmen en sporten, wordt er ook op-en-top recreatie en ontspanning voor jong en oud aangeboden. Op deze manier creëren we zowel maatschappelijk als commercieel een meerwaarde.

Sluit Menu