Missie, visie & waarden

Missie

De watergoochelaars van LAGO dompelen je onder in een zorgeloos en wervelend avontuur. Voor inspanning en ontspanning in een warme en veilige omgeving zijn wij de absolute nummer één!

Visie

Wij willen binnen een straal van 30 minuten de favoriete halve daguitstap voor gezinnen zijn.
Wij willen binnen een straal van 20 minuten het best bezochte zwembad zijn.
Wij willen binnen een straal van 15 minuten de favoriete actieve uitstap voor senioren zijn.
Wij willen binnen een straal van 10 minuten het kindvriendelijkste restaurant zijn.

Waarden

LAGO’s DNA vertaalt zich in 5 waarden, namelijk veiligheid, warmte, vooruitstrevendheid, plezier en vlekkeloosheid. Zowel naar onze eigen werking en team als naar onze bezoekers trachten we deze waarden steeds volop uit te dragen.

Veiligheid

Met LAGO willen we zowel voor onze bezoekers als voor onze medewerkers een veilige omgeving bieden. Deze waarden staat bij ons dan ook op nummer één.

5-Waarden_Veilig
5-Waarden_Vooruitstrevend

Vooruitstrevend

We willen trendsetter zijn in de nieuwste zwembadtechnieken, ons AngelEye-drenkelingensysteem ontwikkeld om de redders te ondersteunen in hun functie, is daarvan een mooi voorbeeld.

Vlekkeloos

Zowel de fysieke omgeving als de service moeten vlekkeloos zijn. Zowel in onze dienstverlening als voor onze infrastructuur streven we naar een vlekkeloze ervaring voor de bezoeker.

5-Waarden_Vlekkeloos
5-Waarden_Warm

Warm

LAGO zorgt ervoor dat de belevingsbaden altijd lekker warm zijn zodat ook de kinderen het niet koud krijgen en lang van hun bezoek kunnen genieten. We zijn daarnaast een warm bedrijf dat geeft om zijn bezoekers en zijn medewerkers.

Plezier

Zowel voor klein en groot zorgen we met onze zwemparadijzen voor uren waterplezier. Wanneer onze werknemers plezier beleven in hun werk stralen ze dit ook uit naar onze bezoekers.

5-Waarden_Plezierig
Sluit Menu