Centra

De LAGO-zwemparadijzen opereren onder S&R Group. LAGO is een naam die niet alleen op en top vakantie uitstraalt, maar ook doet teruggrijpen naar waar we voor staan: puurheid, kwaliteit en een onvergetelijke uitstap met het ganse gezin.

LAGO

LAGO straalt alles uit waar we met het hele concept voor staan: een trip naar een van onze negen LAGO-zwemparadijzen is de ideale (halve) daguitstap voor het hele gezin, en dat allemaal dichtbij huis. Wij brengen die vakantie als het ware naar je toe en bieden je een plek waar jong en oud zorgeloos kunnen genieten van heel wat waterpret! Heb je zin om er met z’n allen eens lekker op uit te trekken? Of ben je op zoek naar de ideale sportieve of recreatieve ontspanning na een zware werk- of schooldag? Dan weet je dat je bij ons terecht kan voor een spetterend avontuur van de bovenste plank! Nieuw in ons concept zijn Speel. en LAGO CLUB, respectievelijk een indoor speelparadijs en fitness die voor het eerst zullen gehuisvest worden in de nagelnieuwe LAGO CLUB in Zwevegem.

Begin 2019 openden we vervolgens de deuren van LAGO Kortrijk Weide. Met liefst 600 meter aan glijplezier wordt Lago Kortrijk ongetwijfeld dé locatie voor jonge en minder jonge wateravonturiers!

Het nieuwste project, LAGO Sint-Truiden Bloesembad, staat op de agenda voor begin april 2021. Dit prachtige complex zal een groot zwem- en fitnessaanbod bieden voor diverse leeftijden. (Sport)plezier ten top!

LAGO CLUB

LAGO CLUB is enig in zijn soort, met een volledig uitgebouwd fitnesscentrum dat gebruik zal maken van de allernieuwste fitnesstechnieken zoals de indoor cycling, naast het reeds gekende zwemparadijs. Hier staat het clubgevoel centraal. Dit gloednieuwe zwemparadijs zal geleid worden door centrummanager Elewin Werbrouck.

Speel.

Speel. dat zich tevens naast LAGO CLUB Zwevegem Fit. bevindt, is een uniek en supertof indoor speelparadijs. Schuilt er een echte durver in je zoon of dochter? Laat hem/haar dan naar de top van de kindvriendelijke klimmuren klimmen, laat hem/haar kruipen in het mierendoolhof of laat hem/haar zijn weg vinden door de escape room. Toon je schaatskunsten op de schaatspiste en het reuze funhouse werkt ongetwijfeld op je lachspieren, ideaal als afsluiter van een keitoffe Speel.-dag!

LAGO Pelt Dommelslag

Weidestraat 12
3900 Overpelt

Jong en oud, klein en groot: iedereen voelt zich vast thuis in het gezelligste zwemparadijs van Limburg! LAGO Dommelslag Pelt is het eerste zwemparadijs opgericht in 2003. Bert Thijs is de centrummanager in samenwerking van gemeente Overpelt en Neerpelt.

Ontdek LAGO Pelt Dommelslag

LAGO Lier De Waterperels

Kazernedreef 100
2500 Lier

Laat Pongo je meenemen naar LAGO Lier De Waterperels, waar de kids zich rot amuseren in de kinderbaden, je instant een vakantiegevoel krijgt bij het zien van het buitenaanbod en de sensatiezoekers hun hartje zullen ophalen in de bandenglijbaan!

LAGO Lier De Waterperels is ons tweede zwemparadijs dat werd opgericht in 2006. Evi De Herdt is de centrummanager in samenwerking van stad Lier.

Ontdek LAGO Lier De Waterperels

LAGO Mons Du Grand Large

Avenue de la Sapinette 20
7000 Mons

Prachtig gelegen aan het meer Grand Large zal het subtropisch zwemparadijs in Mons je vast meenemen naar een heerlijke dag vakantie dichtbij huis! LAGO Mons Du Grand Large is het derde zwemparadijs opgericht in 2011. Eric Rousseaux is de centrummanager in samenwerking met ville de Mons.

Ontdek LAGO Mons Piscine du Grand Large

LAGO Gent Rozebroeken

Victor Braeckmanlaan 180
9040 Gent

Spelen, sporten, genieten: dat staat centraal bij LAGO Gent Rozebroeken! Ontdek de verschillende sport- en recreatiemogelijkheden, geniet van het sensationele aanbod en laat je in de B’eau Wellness heerlijk in de watten leggen! LAGO Gent Rozenbroeken is ons vierde centra opgericht in 2012. Philippe De Cock is centrummanager in samenwerking met Gent sport en farys. 

Ontdek LAGO Gent Rozebroeken

LAGO Beveren De Meerminnen

Pastoor Steenssensstraat 108a
9120 Beveren

Een duik in het buitenbad of toch liever heerlijk warm binnen in de recreatie-, wellness- of sportzone? Het kan allemaal bij LAGO Beveren De Meerminnen! LAGO Beveren De Meerminnen is ons vijfde centra opgericht in 2013. Roel Timmermans is centrummanager in samenwerking met gemeente Beveren.

Ontdek LAGO Beveren De Meerminnen

LAGO Brugge Olympia

Doornstraat 110
8200 Brugge Sint-Andries 

Ontdek het Beire bad van Brugge, waar zowel avonturiers door de 3 glijbanen en wildwaterbaan, als rustzoekers door de outdoorwellness thuis zijn! LAGO Brugge Olympia is ons zesde zwemparadijs opgericht in 2015. Bart Dupon is de centummanager in samenwerking met de stad Brugge, de Vlaamse overheid, de provincie West-Vlaanderen en farys.

Ontdek LAGO Brugge Olympia

LAGO CLUB Zwevegem Fit.

Bekaertstraat 9
8550 Zwevegem

LAGO CLUB Zwevegem Fit., een nieuwe brand voor de LAGO groep, is een hypermodern sportparadijs voor jong en oud. De vernieuwende fitness zorgt samen met het sportbad voor een uitgebreide sportervaring. Het Rest-eau-café en het zalige wellnessgedeelte zorgen voor de perfecte ontspanning na alle sportinspanningen. Elewin Werbrouck is de trotse centrummanager van dit sportparadijs dat opgericht is in 2018.

Ontdek LAGO CLUB Zwevegem Fit.

LAGO Kortrijk Weide

LAGO Kortrijk Weide opende begin 2019 haar deuren onder leiding van centrummanager Elewin Werbrouck. Dit spiksplinternieuwe LAGO zwemparadijs biedt heel wat avontuur en plezier. De grootste wildwaterbaan van de Benelux zorgt ongetwijfeld voor dé locatie voor jonge en minder jonge wateravonturiers! De 5 (toekomstige) glijbanen worden een grote trekpleister op de site.

Ontdek LAGO Kortrijk Weide

lago-wetzlarbad-eupen

LAGO Eupen Wetzlarbad

Hütte 56
4700 Eupen

Midden tussen de Eupense bossen vind je LAGO Eupen Wetzlarbad. Het Wetzlarbad is al jaren een trekpleister voor jong en oud. Met de recente vernieuwingen kan het plezier helemaal niet op! Kom languit genieten in de geweldige buitenbaden. Het vakantiegevoel is daar zo heerlijk dichtbij!

Ontdek LAGO Eupen Wetzlarbad

LAGO Sint-Truiden Bloesembad

Opening in 2020

Wie de plannen van LAGO Sint-Truiden bekijkt, beseft meteen: dit is een pareltje! Ingepland in een wondermooi sport- en recreatiepark zal het zwemparadijs heel wat spetterende sensaties, geweldige sportmogelijkheden en relaxerende wellnessfaciliteiten huisvesten.

Sluit Menu