Centra

De LAGO-zwemparadijzen opereren onder S&R Group. LAGO is een naam die niet alleen op en top vakantie uitstraalt, maar ook doet teruggrijpen naar waar we voor staan: puurheid, kwaliteit en een onvergetelijke uitstap met het ganse gezin.

LAGO

LAGO straalt alles uit waar we met het hele concept voor staan: Een trip naar een van onze zes (binnenkort acht!) LAGO-zwemparadijzen is de ideale (halve) daguitstap voor het hele gezin, en dat allemaal dichtbij huis. Wij brengen die vakantie als het ware naar je toe en bieden je een plek waar jong en oud zorgeloos kunnen genieten van heel wat waterpret! Heb je zin om er met z’n allen eens lekker op uit te trekken? Of ben je op zoek naar de ideale sportieve of recreatieve ontspanning na een zware werk- of schooldag? Dan weet je dat je bij ons terecht kan voor een spetterend avontuur van de bovenste plank! Nieuw in ons concept zijn Speel. en LAGO CLUB, respectievelijk een indoor speelparadijs en fitness die voor het eerst zullen gehuisvest worden in de nagelnieuwe LAGO CLUB in Zwevegem (opening juni 2018).

In de zomer van 2018 openen we ook de deuren van LAGO Eupen Wetzlarbad, een zwemparadijs gelegen tussen de bossen, middenin de natuur. Hier kom je helemaal tot rust of geniet je van het geweldige buitenaanbod.

Begin 2019 openen we vervolgens de deuren van LAGO Kortrijk Weide. Met liefst 600 meter aan glijplezier wordt Lago Kortrijk ongetwijfeld dé locatie voor jonge en minder jonge wateravonturiers! Grote trekpleister op de site worden de 5 glijbanen, goed voor uren waterpret en stevige kriebels in de buik.

LAGO CLUB

LAGO CLUB is enig in zijn soort, met een volledig uitgebouwd fitnesscentrum dat gebruik zal maken van de allernieuwste fitnesstechnieken zoals de indoor cycling, naast het reeds gekende zwemparadijs. Hier staat het clubgevoel centraal. Dit gloednieuwe zwemparadijs zal geleid worden door centrummanager Elewin Werbrouck. Vanaf zomer 2018 kunnen alle Zwevegemnaren (en hun buurtgenoten) genieten van heel wat sport- en waterpret in hun gemeente!

Speel.

Speel. dat zich tevens naast LAGO CLUB Zwevegem Fit. zal bevinden, wordt een uniek en supertof indoor speelparadijs. Schuilt er een echte durver in je zoon of dochter? Laat hem/haar dan naar de top van de kindvriendelijke klimmuren klimmen, laat hem/haar kruipen in het mierendoolhof of laat hem/haar zijn weg vinden door de escape room. Toon je schaatskunsten op de schaatspiste en het reuze funhouse werkt ongetwijfeld op je lachspieren, ideaal als afsluiter van een keitoffe Speel.-dag!

LAGO Pelt Dommelslag

Weidestraat 12
3900 Overpelt

Jong en oud, klein en groot: iedereen voelt zich vast thuis in het gezelligste zwemparadijs van Limburg! LAGO Dommelslag Pelt is het eerste zwemparadijs opgericht in 2003. Bert Thijs is de centrummanager in samenwerking van gemeente Overpelt en Neerpelt.

Ontdek LAGO Pelt Dommelslag

LAGO Lier De Waterperels

Kazernedreef 100
2500 Lier

Laat Pongo je meenemen naar LAGO Lier De Waterperels, waar de kids zich rot amuseren in de kinderbaden, je instant een vakantiegevoel krijgt bij het zien van het buitenaanbod en de sensatiezoekers hun hartje zullen ophalen in de bandenglijbaan!

LAGO Lier De Waterperels is ons tweede zwemparadijs dat werd opgericht in 2006. Evi De Herdt is de centrummanager in samenwerking van stad Lier.

Ontdek LAGO Lier De Waterperels

LAGO Mons Du Grand Large

Avenue de la Sapinette 20
7000 Mons

Prachtig gelegen aan het meer Grand Large zal het subtropisch zwemparadijs in Mons je vast meenemen naar een heerlijke dag vakantie dichtbij huis! LAGO Mons Du Grand Large is het derde zwemparadijs opgericht in 2011. Eric Rousseaux is de centrummanager in samenwerking met ville de Mons.

Ontdek LAGO Mons Piscine du Grand Large

LAGO Gent Rozebroeken

Victor Braeckmanlaan 180
9040 Gent

Spelen, sporten, genieten: dat staat centraal bij LAGO Gent Rozebroeken! Ontdek de verschillende sport- en recreatiemogelijkheden, geniet van het sensationele aanbod en laat je in de B’eau Wellness heerlijk in de watten leggen! LAGO Gent Rozenbroeken is ons vierde centra opgericht in 2012. Philippe De Cock is centrummanager in samenwerking met Gent sport en farys. 

Ontdek LAGO Gent Rozebroeken

LAGO Beveren De Meerminnen

Pastoor Steenssensstraat 108a
9120 Beveren

Een duik in het buitenbad of toch liever heerlijk warm binnen in de recreatie-, wellness- of sportzone? Het kan allemaal bij LAGO Beveren De Meerminnen! LAGO Beveren De Meerminnen is ons vijfde centra opgericht in 2013. Roel Timmermans is centrummanager in samenwerking met gemeente Beveren.

Ontdek LAGO Beveren De Meerminnen

LAGO Brugge Olympia

Doornstraat 110
8200 Brugge Sint-Andries 

Ontdek het Beire bad van Brugge, waar zowel avonturiers door de 3 glijbanen en wildwaterbaan, als rustzoekers door de outdoorwellness thuis zijn! LAGO Brugge Olympia is ons zesde zwemparadijs opgericht in 2015. Bart Dupon is de centummanager in samenwerking met de stad Brugge, de Vlaamse overheid, de provincie West-Vlaanderen en farys.

Ontdek LAGO Brugge Olympia

LAGO CLUB Zwevegem Fit.

Bekaertstraat 9
8550 Zwevegem

Met een gloednieuwe sport- en recreatiesite in Zwevegem breidt LAGO volop uit. Zeer binnenkort kunnen de inwoners van Zwevegem en omgeving meegenieten van dat geweldige vakantiegevoel dichtbij huis.

Ontdek LAGO CLUB Zwevegem Fit.

LAGO Kortrijk Weide

Na Zwevegem is Kortrijk aan de beurt om een splinternieuw LAGO-paradijs te verwelkomen. En of dat een paradijs wordt! Met liefst 600 meter aan glijbaanplezier wordt LAGO Kortrijk Weide ongetwijfeld dé locatie voor jonge en minder jonge wateravonturiers! Grote trekpleister op de site worden de 5 glijbanen.

LAGO-Eupen-Wetzlarbad-gevel

LAGO Eupen Wetzlarbad

Hütte 56
4700 Eupen

Midden tussen de Eupense bossen vind je LAGO Eupen Wetzlarbad. Het Wetzlarbad is al jaren een trekpleister voor jong en oud. Met de recente vernieuwingen kan het plezier helemaal niet op! Kom languit genieten in de geweldige buitenbaden. Het vakantiegevoel is daar zo heerlijk dichtbij!

Sluit Menu