Centra

De LAGO-zwemparadijzen opereren onder S&R Group. LAGO is een naam die niet alleen op en top vakantie uitstraalt, maar ook doet teruggrijpen naar waar we voor staan: puurheid, kwaliteit en een onvergetelijke uitstap met het ganse gezin.

LAGO

LAGO straalt alles uit waar we met het hele concept voor staan: een trip naar een van onze dertien LAGO-zwemparadijzen is de ideale (halve) daguitstap voor het hele gezin, en dat allemaal dichtbij huis. Wij brengen die vakantie als het ware naar je toe en bieden je een plek waar jong en oud zorgeloos kunnen genieten van heel wat waterpret! Heb je zin om er met z’n allen eens lekker op uit te trekken? Of ben je op zoek naar de ideale sportieve of recreatieve ontspanning na een zware werk- of schooldag? Dan weet je dat je bij ons terecht kan voor een spetterend avontuur van de bovenste plank!

Naast zwemplezier biedt LAGO heel wat sportieve uitdaging in LAGO CLUB, ontdek één van de hypermoderne LAGO CLUB fitnessen in Zwevegem, Kortrijk, Gent, Sint-Truiden en/of Grimbergen.

Sporten met vrienden/familie kan sinds 2022 bij LAGO CLUB Padel in Beveren en Grimbergen.

Een dagje speelplezier met het gezin? Speel. (lees: Speelpunt) in Zwevegem biedt 16 avonturen verspreid over 2500 m² wat zorgt voor een avontuurlijke dag met eindeloos veel speelplezier voor het hele gezin.

LAGO CLUB

LAGO CLUB is enig in zijn soort, deze HighTech Fitness vind je ondertussen terug op vijf plaatsen in België nl. Zwevegem, Kortrijk, Gent, Sint-Truiden & Grimbergen. LAGO CLUB maakt gebruik van de nieuwste toestellen van Technogym en de allernieuwste fitnesstechnieken zoals indoor cycling en BIOCIRCUIT. Hier staat het clubgevoel centraal en wordt er door middel van professionele begeleiding gestreefd naar het behalen van persoonlijke fitnessdoelen.

LAGO CLUB biedt de perfecte match tussen groepslessen, fitness, zwemmen en ontspannen in de sauna. Ook een lekker hapje of een fris drankje na de sportsessie is mogelijk.

Fitness voor iedereen
Afslanken, conditie verbeteren, spieren opbouwen, fit en gezond blijven of sporten om te ontspannen? In de LAGO CLUB-fitness wordt dit een plezier voor iedereen!

  • Professionele fitnessinstructeurs
  • Gepersonaliseerde trainingservaring
  • Allernieuwste fitnesstoestellen en BIOCIRCUIT
  • Ruime openingsuren
  • Gezellige clubsfeer

Meer weten? Ga naar: www.lagoclub.be

Speel.

Speel. dat zich tevens naast LAGO CLUB Zwevegem Fit. bevindt, is een uniek en supertof indoor speelparadijs. Schuilt er een echte durver in je zoon of dochter? Laat hem/haar dan naar de top van de kindvriendelijke klimmuren klimmen, laat hem/haar kruipen in het mierendoolhof of laat hem/haar zijn weg vinden door de escape room. Toon je schaatskunsten op de schaatspiste en het reuze funhouse werkt ongetwijfeld op je lachspieren, ideaal als afsluiter van een keitoffe Speel.-dag!

LAGO Pelt Dommelslag

Weidestraat 12
3900 Overpelt

Jong en oud, klein en groot: iedereen voelt zich vast thuis in het gezelligste zwemparadijs van Limburg! LAGO Dommelslag Pelt is het eerste zwemparadijs opgericht in 2003. 

Ontdek LAGO Pelt Dommelslag

LAGO Lier De Waterperels

Kazernedreef 100
2500 Lier

Laat Pongo je meenemen naar LAGO Lier De Waterperels, waar de kids zich rot amuseren in de kinderbaden, je instant een vakantiegevoel krijgt bij het zien van het buitenaanbod en de sensatiezoekers hun hartje zullen ophalen in de bandenglijbaan!

LAGO Lier De Waterperels is ons tweede zwemparadijs dat werd opgericht in 2006. Evi De Herdt is de centrummanager in samenwerking van stad Lier.

Ontdek LAGO Lier De Waterperels

LAGO Mons Du Grand Large

Avenue de la Sapinette 20
7000 Mons

Prachtig gelegen aan het meer Grand Large zal het subtropisch zwemparadijs in Mons je vast meenemen naar een heerlijke dag vakantie dichtbij huis! LAGO Mons Du Grand Large is het derde zwemparadijs opgericht in 2011. Eric Rousseau is de centrummanager in samenwerking met ville de Mons.

Ontdek LAGO Mons Piscine du Grand Large

LAGO Gent Rozebroeken

Victor Braeckmanlaan 180
9040 Gent

Spelen, sporten, genieten: dat staat centraal bij LAGO Gent Rozebroeken! Ontdek de verschillende sport- en recreatiemogelijkheden, geniet van het sensationele aanbod en laat je in de B’eau Wellness heerlijk in de watten leggen! LAGO Gent Rozenbroeken is ons vierde centrum opgericht in 2012. Thomas De Vetter is centrummanager in samenwerking met Gent Sport en Farys. In 2020 opende LAGO CLUB Gent, de hypermoderne fitness met BIOCIRCUIT en professionele fitnesscoaches richt zich op alle sportliefhebbers.

Ontdek LAGO Gent Rozebroeken

LAGO Beveren De Meerminnen

Pastoor Steenssensstraat 108a
9120 Beveren

Een duik in het buitenbad of toch liever heerlijk warm binnen in de recreatie-, wellness- of sportzone? Het kan allemaal bij LAGO Beveren De Meerminnen! LAGO Beveren De Meerminnen is ons vijfde centrum opgericht in 2013. In 2022 opende LAGO CLUB Padel Beveren, de sportieve ontmoetingsplaats voor vrienden en families. Gerrit Van Eerdewegh is centrummanager in samenwerking met gemeente Beveren.

Ontdek LAGO Beveren De Meerminnen

LAGO Brugge Olympia

Doornstraat 110
8200 Brugge Sint-Andries 

Ontdek het Beire bad van Brugge, waar zowel avonturiers door de 3 glijbanen en wildwaterbaan, als rustzoekers door de outdoorwellness thuis zijn! LAGO Brugge Olympia is ons zesde zwemparadijs opgericht in 2015. Bart Dupon is de centummanager in samenwerking met de stad Brugge, de Vlaamse overheid, de provincie West-Vlaanderen en farys.

Ontdek LAGO Brugge Olympia

LAGO CLUB Zwevegem Fit.

Bekaertstraat 9
8550 Zwevegem

LAGO CLUB Zwevegem Fit., een nieuwe brand voor de LAGO groep, is een hypermodern sportparadijs voor jong en oud. De vernieuwende fitness zorgt samen met het sportbad voor een uitgebreide sportervaring. Het Rest-eau-café en het zalige wellnessgedeelte zorgen voor de perfecte ontspanning na alle sportinspanningen. Jaron Baert is de trotse junior centrummanager van dit sportparadijs dat opgericht is in 2018.

Ontdek LAGO CLUB Zwevegem Fit.

LAGO Kortrijk Weide

Nelson Mandelaplein 19
8500 Kortrijk

LAGO Kortrijk Weide opende begin 2019 haar deuren onder leiding van centrummanager Elewin Werbrouck. Dit spiksplinternieuwe LAGO zwemparadijs biedt heel wat avontuur en plezier. De grootste wildwaterbaan van de Benelux zorgt ongetwijfeld voor dé locatie voor jonge en minder jonge wateravonturiers! De 5 glijbanen zijn een grote trekpleister op de site. Ook in LAGO Kortrijk vind je een LAGO CLUB terug, deze moderne, compacte fitness biedt voor iedere sportfanaat wat wils.

Ontdek LAGO Kortrijk Weide

LAGO Kortrijk Lagaeplein

Lagaeplein
8501 Heule

Het gemoedelijke zwembad LAGO Kortrijk Lagaeplein biedt zwemplezier voor jong en oud met een ondiep bad voor watergewenning, instructiebad voor zwemlessen en sportbad voor je dagelijkse zwembeurten alsook een springplank, fonteintjes en een kinderglijbaan voor waterplezier. Het bad is geopend van september tot en met juni. Naast LAGO Kortrijk Weide is Elewin Werbrouck ook centrummanager van LAGO Kortrijk Lagaeplein.

Ontdek LAGO Kortrijk Lagaeplein

LAGO Kortrijk Abdijkaai

Abdijkaai
8500 Kortrijk

Het openluchtzwembad LAGO Kortrijk Abdijkaai zorgt voor de ideale afkoeling bij warm weer in de zomermaanden. In juli en augustus kan je samen met je gezin vertoeven in het unieke openluchtzwembad. Zowel sportzwemmers, recreatieve zwemmers als bezoekers die van waterplezier willen genieten, kunnen hier een zalige (halve) dag beleven. Naast LAGO Kortrijk Weide is Elewin Werbrouck ook centrummanager van LAGO Kortrijk Abdijkaai.

Ontdek LAGO Kortrijk Abdijkaai

lago-wetzlarbad-eupen

LAGO Eupen Wetzlarbad

Hütte 56
4700 Eupen

Midden tussen de Eupense bossen vind je LAGO Eupen Wetzlarbad. Het Wetzlarbad is al jaren een trekpleister voor jong en oud. Met de recente vernieuwingen kan het plezier helemaal niet op! Kom languit genieten in de geweldige buitenbaden. Het vakantiegevoel is daar zo heerlijk dichtbij!

OPGELET: deze site is voor onbepaalde duur gesloten ten gevolge van de overstromingen. 

Ontdek LAGO Eupen Wetzlarbad

LAGO Sint-Truiden Bloesembad

Olympialaan 10
3800 Sint-Truiden

Sinds mei 2021 reis je voor een onvergetelijke gezinsuitstap naar het subtropisch zwembad LAGO Sint-Truiden Bloesembad dat te midden van het groene sport- en recreatiepark ‘Sportpark Haspengouw’ bloeit. Maar ook voor ontspanning ben je hier aan het juiste adres. Je komt volledig tot rust in de sauna, hamam en warme lagune. Of wat dacht je van heerlijk gewichtloos drijven in het eerste zoutbad van Limburg? Dit mag je niet missen. Sportfanaten kunnen zich voor de volle 100% uitleven in de hypermoderne LAGO CLUB fitness. Bert Thijs is de fiere centrummanager van dit prachtige complex.

Ontdek LAGO Sint-Truiden Bloesembad

LAGO CLUB Grimbergen Pierebad

Ringlaan 25
1853 Grimbergen

In het voorjaar van 2022 opende de nieuwste LAGO CLUB. LAGO CLUB Grimbergen Pierebad zet in op sport en plezier. Het renovatieproject biedt plezier in het recreatiegedeelte voor gezinnen, ontspanning in de wellness en sportplezier in het sportbad.

Bovendien is LAGO CLUB Grimbergen Pierebad dé sportieve ontmoetingsplaats met fitness en padel. Gerrit Leemans werkt als centrummanager mee aan het succes van de nieuwste LAGO-site.

Ontdek LAGO CLUB Grimbergen Pierebad

Sluit Menu