Wie zijn we?

De subtropische zwemparadijzen van LAGO zijn dé perfecte (halve)daguitstap voor het hele gezin. LAGO, dat is meer water, meer plezier in alle hoeken van België. Ontdek ons sensationeel aanbod van megacoole glijbanen, unieke wildwaterbanen, interactieve kinderbaden, spetterende golfslagbaden en verfrissende buitenzwembaden!

Kom nadien helemaal tot rust in ons wellnessaanbod met zalige warme lagunes, sauna’s en stoombaden. Ook onze zwemfeestjes zijn niet alleen bijzonder populair, maar eveneens superleuk om je vriend(inn)en en familieleden uit te nodigen voor dat onvergetelijke verjaardagsfeest of familiefeest!

Kennismaking

Maak hieronder alvast kennis met de centrummanagers van elk centrum.

LAGO Pelt Dommelslag is het eerste zwemparadijs dat in 2003 zijn deuren opende. Bert Thijs, is er sinds 2011 centrummanager. Hij is binnen LAGO nationaal verantwoordelijk voor de preventie en veiligheid.

LAGO Lier De Waterperels opende zijn deuren in 2006 onder de leiding van Evi De Herdt, de huidige centrummanager.

In 2011 opende het derde centrum namelijk LAGO Mons Grand Large. Dit is het eerste centrum in Wallonië waar Eric Rousseau in 2013 centrummanager van werd.

Gent is de thuisbasis van het vierde zwemparadijs. LAGO Gent Rozebroeken is opgericht in 2012. Sinds 2014 is Philippe De Cock er de centrummanager. Dit is ook het enige centrum met een schoonheidssalon, genaamd beau’wellness.

LAGO Beveren De Meerminnen heeft zijn deuren geopend in 2013 met huidig centrummanager Roel Timmermans. Hij is ook de nationale fitness manager binnen LAGO.

LAGO Brugge Olympia is geopend in 2015 als zesde zwemparadijs. Een jaar later is Bart Dupon gestart als centrummanager.

Elewin Werbrouck is centrummanager van LAGO CLUB Zwevegem Fit., de eerste LAGO CLUB binnen de groep van LAGO zwemparadijzen waar het clubgevoel centraal staat. Opening is eind juni 2018

Christian Degrave zal de nieuwe centrummanger worden van het LAGO Eupen Wetzlarbad. De opening is zomer 2018 en hiermee het achtste zwemparadijs van de LAGO zwemparadijzen.

Sluit Menu