Wie zijn we?

De subtropische zwemparadijzen van LAGO zijn dé perfecte (halve)daguitstap voor het hele gezin. LAGO, dat is meer water, meer plezier in alle hoeken van België. Ontdek ons sensationeel aanbod van megacoole glijbanen, unieke wildwaterbanen, interactieve kinderbaden, spetterende golfslagbaden en verfrissende buitenzwembaden!

Kom nadien helemaal tot rust in ons wellnessaanbod met zalige warme lagunes, sauna’s en stoombaden. Ook onze zwemfeestjes zijn niet alleen bijzonder populair, maar eveneens superleuk om je vriend(inn)en en familieleden uit te nodigen voor dat onvergetelijke verjaardagsfeest of familiefeest!

Voor sportfanaten biedt LAGO CLUB een uitgebreid sportassortiment met een hypermoderne fitness en een prachtig sportbad. Na de sportieve inspanning kan er genoten worden van welverdiende rust in het wellnessgedeelte van het sportparadijs.

Speelpunt biedt jonge ontdekkingsreizigers spannende avonturen in een prachtig binnenspeelparadijs. Terwijl zoon- of dochterlief zich helemaal inleeft in het binnenspeelparadijs, kunnen mama en papa, met zicht op hun speelvogel, genieten van een lekker hapje en drankje.

LAGO CLUB Padel, de nieuwste brand van LAGO biedt (recreatieve) sporters eindeloos outdoor padelplezier.

Kennismaking

Maak hieronder alvast kennis met de centrummanagers van elk centrum.

LAGO Pelt Dommelslag is het eerste zwemparadijs dat in 2003 zijn deuren opende Bart Dupon, die reeds sinds 2016 centrummanager was van LAGO Brugge, nam vanaf zomer 2023 de rol van Centrummanager LAGO Pelt Dommelslag in.

LAGO Lier De Waterperels opende zijn deuren in 2006 onder de leiding van Evi De Herdt, de huidige centrummanager.

In 2011 opende het derde centrum namelijk LAGO Mons Grand Large. Dit is het eerste centrum in Wallonië waar Eric Rousseau in 2013 centrummanager van werd.

Gent is de thuisbasis van het vierde zwemparadijs. LAGO Gent Rozebroeken is opgericht in 2012. Thomas De Vetter is sinds januari 2020 de fiere centrummanager. Dit is ook het enige centrum met een schoonheidssalon, genaamd B’eau Wellness.

LAGO Beveren De Meerminnen heeft zijn deuren geopend in 2013. Tom Vandenbroucke neemt het centrum onder zijn vleugels als trotse centrummanager.

LAGO Brugge Olympia is geopend in 2015 als zesde zwemparadijs. Hans Vanpoucke neemt sinds zomer 2023 de rol van centrummanager op.

Jaron Baert is centrummanager van LAGO CLUB Zwevegem Fit., de eerste LAGO CLUB binnen de groep van LAGO zwemparadijzen waar het clubgevoel centraal staat. Naast LAGO CLUB is Jaron ook centrummanager van Speel. (lees: speelpunt), het eerste binnenspeelparadijs binnen de LAGO groep.

LAGO Eupen Wetzlarbad opende in de zomer van 2018. LAGO Wetzlarbad is het achtste zwemparadijs en het tweede in Wallonië.

LAGO Kortrijk Weide, opende in het voorjaar van 2019 onder de vleugels van centrummanager Elewin Werbrouck. Elewin neemt ook de rol als nationaal fitnessmanager op zich.

LAGO Sint-Truiden Bloesembad opende begin mei 2021. Bert Thijs, die reeds sinds 2011 centrummanager was van LAGO Pelt nam vanaf februari 2021 de rol van Centrummanager LAGO Sint-Truiden Bloesembad in.

LAGO CLUB Grimbergen Pierebad, de tweede LAGO CLUB site van de groep, opende in januari 2022 onder leiding van centrummanager Gerrit Leemans.

De opening van de nieuwste site LAGO Bredene Grasduinen is voorzien in voorjaar 2025.

(Klik om te vergroten)
Sluit Menu