Wie zijn we?

De subtropische zwemparadijzen van LAGO zijn dé perfecte (halve)daguitstap voor het hele gezin. LAGO, dat is meer water, meer plezier in alle hoeken van België. Ontdek ons sensationeel aanbod van megacoole glijbanen, unieke wildwaterbanen, interactieve kinderbaden, spetterende golfslagbaden en verfrissende buitenzwembaden!

Kom nadien helemaal tot rust in ons wellnessaanbod met zalige warme lagunes, sauna’s en stoombaden. Ook onze zwemfeestjes zijn niet alleen bijzonder populair, maar eveneens superleuk om je vriend(inn)en en familieleden uit te nodigen voor dat onvergetelijke verjaardagsfeest of familiefeest!

Voor sportfanaten biedt LAGO CLUB een uitgebreid sportassortiment met een hypermoderne fitness en een prachtig sportbad. Na de sportieve inspanning kan er genoten worden van welverdiende rust in het wellnessgedeelte van het sportparadijs.

Speelpunt, de nieuwste brand van LAGO biedt jonge ontdekkingsreizigers spannende avonturen in een prachtig binnenspeelparadijs. Terwijl zoon- of dochterlief zich helemaal inleeft in de binnenspeelparadijs, kunnen mama en papa, met zicht op hun speelvogel, genieten van een lekker hapje en drankje.

Kennismaking

Maak hieronder alvast kennis met de centrummanagers van elk centrum.

LAGO Pelt Dommelslag is het eerste zwemparadijs dat in 2003 zijn deuren opende. Bert Thijs is er sinds 2011 centrummanager. Hij is binnen LAGO nationaal verantwoordelijk voor de preventie en veiligheid.

LAGO Lier De Waterperels opende zijn deuren in 2006 onder de leiding van Evi De Herdt, de huidige centrummanager.

In 2011 opende het derde centrum namelijk LAGO Mons Grand Large. Dit is het eerste centrum in Wallonië waar Eric Rousseau in 2013 centrummanager van werd.

Gent is de thuisbasis van het vierde zwemparadijs. LAGO Gent Rozebroeken is opgericht in 2012. Thomas De Vetter is vanaf januari 2020 de fiere centrummanager. Dit is ook het enige centrum met een schoonheidssalon, genaamd beau’wellness.

LAGO Beveren De Meerminnen heeft zijn deuren geopend in 2013. Sinds januari 2021 is Erik Somers centrummanager.

LAGO Brugge Olympia is geopend in 2015 als zesde zwemparadijs. Een jaar later is Bart Dupon gestart als centrummanager.

Elewin Werbrouck is centrummanager van LAGO CLUB Zwevegem Fit., de eerste LAGO CLUB binnen de groep van LAGO zwemparadijzen waar het clubgevoel centraal staat. Naast LAGO CLUB is Elewin Werbrouck ook centrummanager van Speel. (lees: speelpunt), het eerste binnenspeelparadijs binnen de LAGO groep.

Bertrand Thieffry is centrummanager van LAGO Eupen Wetzlarbad dat opende in de zomer van 2018. LAGO Wetzlarbad is het achtste zwemparadijs en het tweede in Wallonië.

Het negende en nieuwste zwemparadijs, LAGO Kortrijk Weide, opende in het voorjaar van 2019. Elewin Werbrouck zal naast LAGO CLUB Zwevegem Fit. en Speel. ook dit zwemparadijs onder zijn hoede nemen.

Sluit Menu